MASTER HYPERION SERVICE este service auto din Romania autorizat de REGISTRUL AUTO ROMAN (R.A.R.) și S.R.A.C. pentru repararea casetelor de directie.

autorizatie

 • Cu utilajele semi-automate marca TECO echilibram roti, jenti aliaj si tabla. Oferim o gama larga de anvelope noi si second hand, de provenienta Germania, atat pentru sezonul de vara cat si iarna.
 • Prin cele peste 2.000 de anvelope pe stoc va putem oferi o diversitate de marci la cele mai multe preturi.
 • Marci disponibile: Michelin, Bridgestone, Good Year, Dunlop, Pirelli, Continental, Firestone, Nankang, Fulda, Sava, Kormoran, Debica, Montana, Semperit, Matador, Marshal, Tigar, Kleber.
 • Jenti argintii, cromate sau negre din aliaj de peste 200 de modele pentru orice tip de sofer si masina.

Informatii si programari

0723.309.820

Paul Neacsa

persoana de contact

office@serviceautoberceni.ro

.

Doriti sa faceti o programare? Completati formularul:

  Nume

  Email

  Telefon*

  Mesaj


  IN ATENTIA CLIENTILOR:

  IN CAZUL IN CARE SE FACE O PROGRAMARE PENTRU REPARATIE CASETA DIRECTIE FARA O CONSTATARE EFECTUATA IN PREALABIL IN CADRUL MASTER HYPERION SERVICE, FIRMA SE EXONEREAZA DE ORICE ALTA OPERATIUNE. IN CAZUL DIAGNOZELOR EFECTUATE IN ALTE SERVICE-URI AUTO CARE CONSTATA CA SI DEFECTIUNE "JOC IN CASETA DIRECTIE/ BATE CASETA DE DIRECTIE" SI IN URMA REPARATIEI SE MENTINE UN ZGOMOT (JOC IN BIELETA ANTIRULIU/BUCSA BARA STABILIZATOARE/BUCSI CADRU, ETC) FIRMA MASTER HYPERION SERVICE SE ABSOLVA DE ORICE VINA.

  MECANICII FIRMEI MASTER HYPERION SERVICE NU SUNT OBLIGATI SA FACA O DIAGNOZA INAINTEA REPARATIEI. ORICE RECLAMATIE ULTERIOARA "DE CE NU ATI FACUT O CONSTATARE INAINTE?" NU SE VA LUA IN CONSIDERARE.