MASTER HYPERION SERVICE este service auto din Romania autorizat de REGISTRUL AUTO ROMAN (R.A.R.) și S.R.A.C. pentru repararea casetelor de directie.

autorizatie

Cu utilajele semi-automate marca TECO echilibram roti, jenti aliaj si tabla. Oferim o gama larga de anvelope noi si second hand, de provenienta Germania, atat pentru sezonul de vara cat si iarna.

Prin cele peste 2.000 de anvelope pe stoc va putem oferi o diversitate de marci la cele mai multe preturi.

Marci disponibile: Michelin, Bridgestone, Good Year, Dunlop, Pirelli, Continental, Firestone, Nankang, Fulda, Sava, Kormoran, Debica, Montana, Semperit, Matador, Marshal, Tigar, Kleber.

Jenti argintii, cromate sau negre din aliaj de peste 200 de modele pentru orice tip de sofer si masina.

Informatii si programari

0723.309.820

Paul Neacsa

persoana de contact

office@serviceautoberceni.ro

.

Doriti sa faceti o programare? Completati formularul:

  Nume

  Email

  Telefon*

  Mesaj


  IN ATENTIA CLIENTILOR:

  IN CAZUL IN CARE SE FACE O PROGRAMARE PENTRU REPARATIE CASETA DIRECTIE FARA O CONSTATARE EFECTUATA IN PREALABIL IN CADRUL MASTER HYPERION SERVICE, FIRMA SE EXONEREAZA DE ORICE ALTA OPERATIUNE. IN CAZUL DIAGNOZELOR EFECTUATE IN ALTE SERVICE-URI AUTO CARE CONSTATA CA SI DEFECTIUNE "JOC IN CASETA DIRECTIE/ BATE CASETA DE DIRECTIE" SI IN URMA REPARATIEI SE MENTINE UN ZGOMOT (JOC IN BIELETA ANTIRULIU/BUCSA BARA STABILIZATOARE/BUCSI CADRU, ETC) FIRMA MASTER HYPERION SERVICE SE ABSOLVA DE ORICE VINA.

  MECANICII FIRMEI MASTER HYPERION SERVICE NU SUNT OBLIGATI SA FACA O DIAGNOZA INAINTEA REPARATIEI. ORICE RECLAMATIE ULTERIOARA "DE CE NU ATI FACUT O CONSTATARE INAINTE?" NU SE VA LUA IN CONSIDERARE.