Reparatie casete directie

recondtionare-casete
M.H.S. este service auto din Romania autorizat de REGISTRUL AUTO ROMAN (R.A.R.) și S.R.A.C. pentru repararea casetelor de directie.
Mai multe detalii →

Reparatie casete de directe electrice, pompe si coloane servo electrice

Suntem PRIMUL SI SINGURUL SERVICE AUTO DIN ROMANIA care a investit intr-un test de diagnoza pentru CASETE DE DIRECTIE ELECTRICE, POMPE si COLOANE SERVO ELECTRICE.

Mai multe detalii →

Reparatie casete de directie sectoriale (camion)

Centrul de reparatii casete directie MHS reconditioneaza casetele de directie sectoriale (caseta directie autocar, camion marca Volvo, Man, Iveco, DAF, Mercedes).

Mai multe detalii →

Reparatie calculator motor
(E.C.U) Opel


Uleiuri, capete de bara, bicilete directie, burdufuri, caseta directie, pompa servo, rulmenti, articulatii.
Mai multe detalii →

Incarcare freon si igienizare instalatie aer conditionat.

incarcare-freon

Incarcare freon auto cu aparat profesional ce permite operatiunile de verificare, curatare, inlocuire ulei compresor, incarcare freon cat si identificarea eventualelor pierderi prin folosirea unei substante de contrast.*
Mai multe detalii →

Reparatie punte spate

slider-61

În cadrul reparației se montează fusuri NOI, se înlocuiesc kit-urile de rulmenți și bucșile de punte. Piesele NOI, NU recondiționate.
Mai multe detalii →

NOU!

Reparatie casete de directe electrice, pompe si coloane servo electrice.

Mai multe detalii

.

Doriti sa faceti o programare? Completati formularul:

Nume

Email

Telefon*

Mesaj


IN ATENTIA CLIENTILOR:

IN CAZUL IN CARE SE FACE O PROGRAMARE PENTRU REPARATIE CASETA DIRECTIE FARA O CONSTATARE EFECTUATA IN PREALABIL IN CADRUL MASTER HYPERION SERVICE, FIRMA SE EXONEREAZA DE ORICE ALTA OPERATIUNE. IN CAZUL DIAGNOZELOR EFECTUATE IN ALTE SERVICE-URI AUTO CARE CONSTATA CA SI DEFECTIUNE "JOC IN CASETA DIRECTIE/ BATE CASETA DE DIRECTIE" SI IN URMA REPARATIEI SE MENTINE UN ZGOMOT (JOC IN BIELETA ANTIRULIU/BUCSA BARA STABILIZATOARE/BUCSI CADRU, ETC) FIRMA MASTER HYPERION SERVICE SE ABSOLVA DE ORICE VINA.

MECANICII FIRMEI MASTER HYPERION SERVICE NU SUNT OBLIGATI SA FACA O DIAGNOZA INAINTEA REPARATIEI. ORICE RECLAMATIE ULTERIOARA "DE CE NU ATI FACUT O CONSTATARE INAINTE?" NU SE VA LUA IN CONSIDERARE.