peugeot

Reconditionare casete directie PEUGEOT

Proprietarii autoturismelor Peugeot sunt mai norocosi. Si asta pentru ca, desi multi mecanici se grabesc sa va dea diagnosticul cel mai grav; “Aveti nevoie de o alta caseta”, noi va putem spune ca mai aveti totusi o sansa. Si aceea ca jocul din caseta de directie poate disparea in urma unui simplu reglaj.

In cazul in care, nu va numarati printre cei atat de norocosi, va putem reconditiona caseta de directie  pentru orice model Peugeot, chiar si autoutilitara.

Informatii si programari

0723.309.820

Paul Neacsa

persoana de contact

office@serviceautoberceni.ro

Doriti sa faceti o programare? Completati formularul:

  Nume

  Email

  Telefon*

  Mesaj


  IN ATENTIA CLIENTILOR:

  IN CAZUL IN CARE SE FACE O PROGRAMARE PENTRU REPARATIE CASETA DIRECTIE FARA O CONSTATARE EFECTUATA IN PREALABIL IN CADRUL MASTER HYPERION SERVICE, FIRMA SE EXONEREAZA DE ORICE ALTA OPERATIUNE. IN CAZUL DIAGNOZELOR EFECTUATE IN ALTE SERVICE-URI AUTO CARE CONSTATA CA SI DEFECTIUNE "JOC IN CASETA DIRECTIE/ BATE CASETA DE DIRECTIE" SI IN URMA REPARATIEI SE MENTINE UN ZGOMOT (JOC IN BIELETA ANTIRULIU/BUCSA BARA STABILIZATOARE/BUCSI CADRU, ETC) FIRMA MASTER HYPERION SERVICE SE ABSOLVA DE ORICE VINA.

  MECANICII FIRMEI MASTER HYPERION SERVICE NU SUNT OBLIGATI SA FACA O DIAGNOZA INAINTEA REPARATIEI. ORICE RECLAMATIE ULTERIOARA "DE CE NU ATI FACUT O CONSTATARE INAINTE?" NU SE VA LUA IN CONSIDERARE.