bmw

Reconditionare casete directie BMW

Echipa MHS reconditioneaza casete de directie pentru orice model BMW, cu exceptia E60. Motivul este acela ca axul cremalier se deformeaza si nu se poate rectifica.

Insa in curand, va vom putea pune la dispozitie si axuri noi originale ZF, aceasta fiind singura solutie buna financiar pentru a nu fi nevoiti sa achizitionati o caseta noua.

Informatii si programari

0723.309.820

Paul Neacsa

persoana de contact

office@serviceautoberceni.ro

Doriti sa faceti o programare? Completati formularul:

  Nume

  Email

  Telefon*

  Mesaj


  IN ATENTIA CLIENTILOR:

  IN CAZUL IN CARE SE FACE O PROGRAMARE PENTRU REPARATIE CASETA DIRECTIE FARA O CONSTATARE EFECTUATA IN PREALABIL IN CADRUL MASTER HYPERION SERVICE, FIRMA SE EXONEREAZA DE ORICE ALTA OPERATIUNE. IN CAZUL DIAGNOZELOR EFECTUATE IN ALTE SERVICE-URI AUTO CARE CONSTATA CA SI DEFECTIUNE "JOC IN CASETA DIRECTIE/ BATE CASETA DE DIRECTIE" SI IN URMA REPARATIEI SE MENTINE UN ZGOMOT (JOC IN BIELETA ANTIRULIU/BUCSA BARA STABILIZATOARE/BUCSI CADRU, ETC) FIRMA MASTER HYPERION SERVICE SE ABSOLVA DE ORICE VINA.

  MECANICII FIRMEI MASTER HYPERION SERVICE NU SUNT OBLIGATI SA FACA O DIAGNOZA INAINTEA REPARATIEI. ORICE RECLAMATIE ULTERIOARA "DE CE NU ATI FACUT O CONSTATARE INAINTE?" NU SE VA LUA IN CONSIDERARE.