Motorizare 1.8 benzina (Zafira, Vectra, Bertone) – COD Z18XE

După 2 ani de cercetare, în care am testat mai multe tipuri de lipituri la temperaturi diferite și diverse tipuri de fludor, substanțe pentru omogenizarea fludorului(fluxul), am reușit să oferim un nou serviciu de reparație de înaltă performanță.

Tehnologia folosită în centrul MHS la reparația ECU Opel este complet diferită față de celelalte reparații electronice și asta pentru că se folosește cablajul din CERAMICĂ spre deosebire de cele clasice care folosesc cablajul din TEXTOLIT.

Traseele cablajului din ceramica sunt argintate astfel încât dacă nu se respectă timpii și temperatura optimă pentru lipire traseul electric se exfoliază și nu mai poate fi reparat.

Cele mai întâlnite probleme ale calculatoarelor de motor (ECU) Opel sunt în anotimpul cald când temperaturile ridicate influențează dilatarea gelului care izolează traseele electrice din interiorul ECU.

Erorile ECU Opel apar aleatoriu și se manifestă când motorul este cald: apar erori ce țin de funcționalitatea bobinei și a pompei de benzină sau pur și simplu după ce ați oprit motorul, acesta nu mai pornește.

ECU reparat in cadrul centrului MHS

COSTURI

Înainte de a se stabili costul reparației se impune o verificare la microscop a ECU Opel, în urma căreia se verifică conectorii și dacă traseele electrice sunt întrerupte.

În cazul în care nu se constată nici o defecțiune la nivelul ECU se va achita o taxă de diagnoză în valoare de 100 lei.

Dacă ECU este defect iar clientul decide reparația acestuia, taxa de diagnoză se scade din valoarea totală a reparației.

  • Motorizare 1.8 benzina (Zafira, Vectra, Bertone) – COD Z18XE
  • Motorizare 1.6 benzina ( Opel Astra G, Vectra B) – COD Z16XE/ Z16XEP
  • Costul reparației ECU Opel 1.8 este de 1200 LEI ( TVA inclus)
  • Costul reparatiei ECU Opel 1.6 este de 900 (TVA inclus).

La sfârșitul lucrării, primiți certificat de garanție însoțit de poze realizate la microscop și factură.

CONDIȚII DE GARANȚIE

CENTRUL MHS oferă 12 luni garanție pentru înlocuirea traseelor electrice de la ambii conectori.

Fiecare ECU Opel reparat în centrul MHS este înregistrat în baza noastră de date cu număr de serie unic care va fi însoțit cu poze realizate la microscop înainte și după reparație.

IMPORTANT!

Sunt cazuri în care ECU nu se poate repara din cauza altor intervenții neautorizate și realizate incorect cu substanțe care distrug traseele electrice.

Informatii si programari

0723.309.820

Paul Neacsa

persoana de contact

office@serviceautoberceni.ro

ECU distrus în totalitate din cauza unei reparații neautorizate

Poza realizata cu microscop. Calculator motor Opel Zafira, motor 1.8, cu conector defect.

.

Doriti sa faceti o programare? Completati formularul:

Nume

Email

Telefon*

Mesaj


IN ATENTIA CLIENTILOR:

IN CAZUL IN CARE SE FACE O PROGRAMARE PENTRU REPARATIE CASETA DIRECTIE FARA O CONSTATARE EFECTUATA IN PREALABIL IN CADRUL MASTER HYPERION SERVICE, FIRMA SE EXONEREAZA DE ORICE ALTA OPERATIUNE. IN CAZUL DIAGNOZELOR EFECTUATE IN ALTE SERVICE-URI AUTO CARE CONSTATA CA SI DEFECTIUNE "JOC IN CASETA DIRECTIE/ BATE CASETA DE DIRECTIE" SI IN URMA REPARATIEI SE MENTINE UN ZGOMOT (JOC IN BIELETA ANTIRULIU/BUCSA BARA STABILIZATOARE/BUCSI CADRU, ETC) FIRMA MASTER HYPERION SERVICE SE ABSOLVA DE ORICE VINA.

MECANICII FIRMEI MASTER HYPERION SERVICE NU SUNT OBLIGATI SA FACA O DIAGNOZA INAINTEA REPARATIEI. ORICE RECLAMATIE ULTERIOARA "DE CE NU ATI FACUT O CONSTATARE INAINTE?" NU SE VA LUA IN CONSIDERARE.