Cine suntem

MASTER HYPERION SERVICE este service auto din Romania autorizat de REGISTRUL AUTO ROMAN (R.A.R.) și S.R.A.C. pentru Repararea Casetelor de Direcție.

 

Înființat în 2002, service-ul auto MASTER HYPERION SERVICE a venit în întâmpinarea clienților cu servicii de cea mai înaltă calitate. În scurt timp, echipa MHS a devenit etalon pe piața serviciilor auto. Profesionalismul și seriozitatea cu care angajații noștri au rezolvat problemele clienților ce ne-au trecut pragul au făcut ca cererea pe piață să devină tot mai mare. Așa ne-am extins de la an la an.

MHS lucrează doar la scară mare, fără jumătăți de măsură, fără compromisuri. Cere și oferă doar calitate.
Tocmai pentru a păstra standardul de calitate, am investit an de an atât în utilaje și accesorii auto de ultimă generație cât și în personalul MHS prin training-uri în străinătate.

Din 2008, ne-am specializat pe reparațiile casetelor de direcție auto. A început un nou capitol, devenind unul dintre pionierii acestui serviciu pe piața auto din România.
MHS a confirmat încă o dată profesionalismul dar și corectitudinea față de client devenind un nou etalon.

Ca și centru de reparații al sistemelor de direcție auto, MHS  a dezvoltat o adevărată industrie în domeniu, investind în utilaje și selevistica de înaltă performanță. Ne-am păstrat cerința de calitate și am ales să colaborăm doar cu furnizori de renume internațional, printre care se enumeră GRUPUL SERCORE, GRUPUL EMMETEC, CORTECO, KACO, GATES.

MHS este primul centru de reparații casete de direcție din România care deține banc de probe al casetelor hidraulice și mecanice, omologat de Registrul Auto Român și un banc de probă pentru casetele electrice.

Din 2013 am obținut certificatele SRAC , IQNet ISO 9001:2008 pentru implementarea sistemului de calitate al reparațiilor ansamblurilor de direcție auto.

Însă cel mai important certificat obținut de MHS este cel oferit zilnic de către clienți, care ne felicită pentru profesionalismul nostru. Totodată, parteneriatele încheiate cu nume importante din industria auto care au ales să repare casetele de direcție în cadrul centrului nostru ne onorează și ne motivează în fiecare zi să ne autodepășim.

Servicii oferite

  • Reparăm casete de direcție hidraulice, electrice si mecanice
  • Reparăm pompe si coloane servo electrice.
  • Reparăm punți spate Peugeot și Citroen
  • Reparăm calculator motor (E.C.U) Opel
  • Incarcare freon si igienizare aer conditionat

Informații și programări

0723.309.820

Paul Neacsa

Persoana de Contact

office@serviceautoberceni.ro

Noi NU facem rabat la calitate pentru un pret scazut!

In ultimii ani, au aparut pe piata fel de fel de reconditionatori de casete de directie. Unii au disparut la fel de repede precum au aparut, altii si-au schimbat denumirile societatilor si sediile sociale in urma nenumaratelor plangeri din partea clientilor.

Master Hyperion Service este prezent pe piata din anul 2002, are acelasi administrator si acelasi punct de lucru si sediu social.

Pentru multi manageri, marketingul este totul si uita pur si simplu de nevoile clientului. Este simplu sa promiti 3, 5 ani garantie pentru o lucrare executata insa cel mai important este sa-ti asumi responsabilitatea acelei garantii.

Ceea ce vrem sa spunem este sa fiti atenti la foarte multe detalii atunci cand alegeti sa mergeti cu masina la un centru de reparatii casete de directie. Verificati daca au autorizatie RAR pentru reparatie caseta directie si interesati-va putin despre istoricul firmei: cand a fost infiintata, administratori, etc.

Comerciantii se lauda ca au experienta…dar verificati totusi daca informatia este si corecta!

Clientii nostri sunt inteligenti si daca observa ca exista o diferenta de pret de aproximativ 100- 150 lei la reparatia unei casete, ganditi-va oare de ce exista aceasta diferenta. Credeti ca noi nu cunoastem piata?! Credeti ca noi nu stim „jocurile de culise” ale unor manageri care ar calca si pe cadavre pentru bani?

Noi nu cumparam semeringuri la kilogram! Asta sa fie foarte clar! Pretul unui semering importat de noi din Italia este echivalentul a 50 de semeringuri aduse din China pe vapor.

Loc pe piata este pentru toata lumea. Asa cum pe piata exista  piese auto de o calitate superioara la fel exista si cele de o calitate inferioara. Clientii au dreptul de a alege ce calitate a reparatiei doresc.

Insa ce vrem noi sa spunem este ca MHS NU VA FACE RABAT de la calitate niciodata. Brandul MHS s-a format avand la baza corectitudinea si profesionalismul.

Nu ne-am simtit nicio secunda amenintati de prezenta acestor firme pe piata insa, din pacate, ei incearca sa-si faca loc jucand murdar. Recenzii false, controale trimise cu dedicatie…

Dragilor, daca nu sunteti in stare sa va castigati clientii prin munca NU incercati sa denigrati alte echipe care muncesc pe branci si-si platesc taxele si toate darile. Noi nu dam tepe nici furnizorilor, nici clientilor!

Am dorit sa facem aceste precizari publice pentru ca am sperat ca atitudinea acestor manageri de tip „patron bisnitar” va inceta si isi vor vedea de treaba.

Noi dorim inca o data sa multumim  celor peste 25.000 de clienti ai firmei noastre pentru increderea acordata!

Cu deosebita stima,

Intreaga echipa MHS

Marius, Misha, Paul, Marius, Victor, Marian, Costel, Ionut, Cristian, Costi.